Password:JDM Portemonnee Logo Zwart

SKU
55845
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU55845
MerkPassword:JDM
KleurZwart
FabrikantcodeABF-PWD-BLK
MontagemateriaalNee
UniverseelJa
VersieLogo
Beschrijving
Door de jaren heen heeft PWJDM altijd aan de top gestaan! PWJDM heeft veel van je geld afgenomen ... In ruil daarvoor hebben we je meer JDM-onderdelen gegeven dan alle anderen bij elkaar, we hebben je PWJDM-producten met een zieke ziel gegeven, we hebben je geweldige shirts gegeven om overal te rocken, hoodies met een slechte kont om je warm te houden, we hebben je zelfs een dope ass multifunctionele riem gegeven, om bierflesjes mee te openen en je broek aan te houden ... dus we kunnen je net zo goed een super coole portemonnee geven om je goede geld te houden! Introductie van de PWJDM Billfold!

Ik kan niet tellen hoe vaak klanten zouden komen in het rijden van super schone JDM-auto's om onze producten te kopen, alleen om een janky ass-looking wallet tevoorschijn te halen! WTF? Ik vroeg zelfs een keer ... "Je houdt geld in die shit? Shits staan op het punt uit elkaar te vallen als het niet om het elastiekje ging ... Waarom niet gewoon het rubberen bandje gebruiken en die shit al in de prullenbak gooien". .. Ik zei. Hij zei ... "Maak een super schone portemonnee en ik koop er dezelfde dag nog een!" "Het is klaar!"

De PWJDM Billfold, de meest perfecte manier om je geld, kaarten en ID in stijl op te bergen met de geheel nieuwe PWJDM Billfold. Een eerbetoon aan enkele van de meest legendarische Japan.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Password:JDM Portemonnee Logo Zwart
Uw waardering
Stel een vraag