Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

D2 Racing Schroefset Nissan Primera

SKU
35644
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Prijs vanaf € 1.096,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU35644
MerkD2 Racing
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamNissan
Auto Model NaamPrimera
UniverseelNee
FabrikantcodesD-NI-25-STREET, D-NI-25-CIRCUIT, D-NI-25-DRAG, D-NI-25-RA
Technische DetailsSTREET: Springrate F 9,8KG / R 4,5KG
CIRCUIT: Springrate F 14KG / R 9,8KG
DRAG: Springrate F 8,7KG / R 6,1KG
RALLY: Springrate F 12KG / R 6,7KG
Geschikt voor
Beschrijving
De ophangingsset uit de D2 Street (RS)-serie is de meest populaire schroefset. Met een 36-voudig dempings- en rebound-verstelbaar monotube-ontwerp, zijn Street-schroefsets perfect voor de gemodificeerde straatauto die ook af en toe circuitdagen meemaakt. Deze schroefset heeft afzonderlijke hoogte- en voorspanningsaanpassingen, waardoor een optimale afstelling van de ophanging mogelijk is terwijl de volledige veerweg te allen tijde behouden blijft.

De schroefsets uit de D2 CIRCUIT-serie zijn ontworpen voor circuitliefhebbers die vastbesloten zijn om snel te gaan. Verhoogde veerconcentraties met agressievere dempers met kleppen en een grotere, robuuste zuigerconstructie resulteren in een ophangingssysteem dat beter presteert dan de concurrentie. Grote schokbrekerhuizen van 52 mm vergroten de oliecapaciteit en de aluminium constructie vermindert het gewicht om deze schroefset te helpen op de limiet te presteren.

De D2 Racing RALLY Asphalt-ophangingssets zijn gebouwd met stalen steunen, langwerpige veer en slag met bijpassende dempingseigenschappen en 44 mm zuigers om de prestaties en het uithoudingsvermogen tijdens langdurig gebruik te behouden. Deze schroefsets hebben een omgekeerd monobuis-veerpootontwerp en een 36-voudig verstelbare demping, ontworpen om de zwaarste rallyomstandigheden te weerstaan. D2 Rally Asphalt is verstelbaar -1,3 cm (0,5") tot -7,6 cm (3,0") vanaf de fabrieksrijhoogte.

De ophangingssets van de D2 DRAG-serie zijn ontworpen om u te helpen uw tijd van 1/4 mijl te verkorten door het gebruik van luchtweerstandspecifieke kleppen en veerconstanten die de tractie-eigenschappen van uw auto verbeteren. Onze race-bewezen drag-schroefsets hebben een constructie van 6061-T6 aluminium, corrosiebestendige schokbrekerhuizen en behouden 36 manieren om af te stellen.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:D2 Racing Schroefset Nissan Primera
Uw waardering
Stel een vraag