Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

D2 Racing Schroefset Infiniti G

SKU
35642
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Prijs vanaf € 1.096,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU35642
MerkD2 Racing
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamInfiniti
Auto Model NaamG
UniverseelNee
FabrikantcodesD-IN-05-STREET, D-IN-05-CIRCUIT, D-IN-05-DRAG, D-IN-05-RA
Technische DetailsSTREET: Springrate F 14KG / R 8,7KG (Rear Integrated)
CIRCUIT: Springrate F 20KG / R 16KG (Rear Integrated)
DRAG: Springrate F 16KG / R 7,2KG (Rear Integrated)
RALLY: Springrate F 16KG / R 9,8KG (Rear Integrated)
Geschikt voor
Beschrijving
De ophangset uit de D2 Street (RS)-serie is de meest populaire schroefset. Met een 36-voudig dempings- en rebound-afstelbaar monotube-ontwerp, zijn Street-schroefsets perfect voor de gemodificeerde straatauto die ook af en toe circuitdagen ziet. Deze schroefset heeft afzonderlijke hoogte- en voorspanningsaanpassingen, waardoor een optimale afstemming van de ophanging mogelijk is met behoud van de volledige veerweg.

De schroefsets uit de D2 CIRCUIT-serie zijn ontworpen voor circuitliefhebbers die vastbesloten zijn om snel te gaan. Verhoogde veerconstante met agressievere klepdempers en een grotere, heavy-duty zuigerconstructie resulteren in een ophangingssysteem dat zijn concurrentie overtreft. Grote schokdempers van 52 mm verhogen de oliecapaciteit en de aluminium constructie vermindert het gewicht om deze schroefset te helpen bij het bereiken van de limiet.

De D2 Racing RALLY Asphalt-ophangingskits zijn gebouwd met stalen steunen, langwerpige veer en slag met bijpassende dempingseigenschappen en 44 mm-zuigers om de prestaties en het uithoudingsvermogen te behouden tijdens langdurig gebruik. Deze schroefsets hebben een omgekeerd monotube-strutontwerp en een 36-voudige demping die is ontworpen om de zwaarste rallyomstandigheden te weerstaan. D2 Rally Asphalt is verstelbaar van -1,3 cm (0,5") tot -7,6 cm (3,0") vanaf de fabrieksrijhoogte.

De ophangsets van de D2 DRIFT-serie bieden je ultieme controle over je drift wanneer je die het meest nodig hebt. Deze schroefsets hebben een omgekeerd monotube-strutontwerp (op de meeste schroefsets) en 55 mm zuigers (MacPherson-toepassingen), waardoor ze onder extreme omstandigheden topprestaties kunnen leveren met behoud van 36-voudig verstelbaarheid. Speciaal ontworpen bevestigingen, hulpveren en drift-specifieke veerconstanten met bijpassende kleppen resulteren in een hoogwaardige schroefset die de standaard is voor veel van de hedendaagse topdrifters.

De ophangingssets van de D2 DRAG-serie zijn ontworpen om u te helpen uw tijd van 1/4 mijl te verkorten door het gebruik van luchtweerstandspecifieke kleppen en veerconstanten die de tractie-eigenschappen van uw auto verbeteren. Onze race-bewezen sleepschroefsets hebben een 6061-T6 aluminium constructie, corrosiebestendige schokbrekers en hebben 36 afstelmogelijkheden.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:D2 Racing Schroefset Infiniti G
Uw waardering
Stel een vraag