D2 Racing Schroefset Mazda RX-8

SKU
35593
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Prijs vanaf € 1.263,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU35593
MerkD2 Racing
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamMazda
Auto Model NaamRX-8
UniverseelNee
FabrikantcodesD-MA-31-STREET, D-MA-31-RA
Technische DetailsSTREET: Springrate F 8,7KG / R 7,5KG
RALLY: Springrate F 12KG / R 9KG
Geschikt voor
Beschrijving
De ophangset uit de D2 Street (RS)-serie is de meest populaire schroefset. Met een 36-voudig dempings- en rebound-afstelbaar monotube-ontwerp, zijn Street-schroefsets perfect voor de gemodificeerde straatauto die ook af en toe circuitdagen ziet. Deze schroefset heeft afzonderlijke hoogte- en voorspanningsaanpassingen, waardoor een optimale afstemming van de ophanging mogelijk is met behoud van de volledige veerweg.

De D2 Racing RALLY Asphalt-ophangingskits zijn gebouwd met stalen steunen, langwerpige veer en slag met bijpassende dempingseigenschappen en 44 mm-zuigers om de prestaties en het uithoudingsvermogen te behouden tijdens langdurig gebruik. Deze schroefsets hebben een omgekeerd monotube-strutontwerp en een 36-voudige demping die is ontworpen om de zwaarste rallyomstandigheden te weerstaan. D2 Rally Asphalt is verstelbaar van -1,3 cm (0,5") tot -7,6 cm (3,0") vanaf de fabrieksrijhoogte.

De ophangsets van de D2 DRIFT-serie bieden je ultieme controle over je drift wanneer je die het meest nodig hebt. Deze schroefsets hebben een omgekeerd monotube-strutontwerp (op de meeste schroefsets) en 55 mm zuigers (MacPherson-toepassingen), waardoor ze onder extreme omstandigheden topprestaties kunnen leveren met behoud van 36-voudig verstelbaarheid. Speciaal ontworpen bevestigingen, hulpveren en drift-specifieke veerconstanten met bijpassende kleppen resulteren in een hoogwaardige schroefset die de standaard is voor veel van de hedendaagse topdrifters.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:D2 Racing Schroefset Mazda RX-8
Uw waardering
Stel een vraag